Forsiden

 

Kirke og Kultur - se de mange tilbud

Skads Provsti

I Skads Provsti har vi både de smukke og typiske middelalder kirker såvel som de helt moderne kirker. Det er altså et sted, hvor man tænker kirke i enhver generation, for at blive ved med at have et sted at møde i både glæde og sorg.

Provstiets kirker - Tryk her

Kort over Provstiet

Find sognene i provstiet på kortet
Sogne i Skads Provsti

FACEBOOK

Sammen om en social vaccine mod corona

Med 15 møder rundt omkring i landet vil Røde Kors samle civilsamfundet, engagerede danskere, virksomheder og kommuner til at finde løsninger, der kan fungere som en social vaccine mod de negative sociale konsekvenser af coronakrisen.

Og du er inviteret!  - Den 24. juni kl. 18:00 i Musikhuset Esbjerg.

Vil du være med til at finde løsninger til dem, der har det sværest under coronakrisen? Så meld dig til ét af vores folkemøder i nærheden af dig.

Sammen vil vi udvikle et idékatalog, der skal udgøre en bredspektret social vaccine mod ensomhed, mistrivsel og social isolation.

Du kan melde dig til at deltage fysisk på et af møderne, og du kan tilmelde dig for at deltage digitalt hjemmefra gennem livestreaming.

Se programmet her

Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg

Kirkeministeriet har den 12. maj 2020 udstedt en ny bekendtgørelse, der ændrer i fristen for afholdelse af orienteringsmødet. Ændringen betyder, at menighedsrådet beslutter tidspunktet for orienteringsmødet, der blot skal være afholdt senest fredag den 21. august 2020. Det vil være op til  menighedsrådet at beslutte, hvornår mødet holdes og det kan også fint fastholdes til den 9. juni, hvis det er annonceret.

Provstiudvalget har vendt det og foreslår, at Menighedsrådet holder fast i en ny fælles dato tirsdag d. 18. august.

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 76 12 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk