Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Koncerter

 

KONCERTER

Folkekirken har et rigt musikalsk liv og er samlet set den største arrangør af musikalske begivenheder i Danmark. 

Julekoncert med Kirstine Bonde og Anne Fjord / Bryndum kirke

Kirstine Bonde og Anne Fjord akkompagneret af pianist Per Sønderby underholder med klassiske juletoner og traditionelle, elskede julesange.

De to divaer har begge en forkærlighed for storslåede numre, og der vil til koncerten være sange som You Raise Me UpTime to Say GoodbyeO Holy NightSilent Night, samt de helt sarte rørende sange, der går lige i hjertet.
 
Musikalsk har de været på hver sin rejse, inden de startede deres samarbejde.

Anne Fjord er rundet af Gospelverdenen og har sunget som solist til et hav af koncerter med forskellige kor. Derudover er hun en brugt solist i det lokale musikliv i Esbjerg. Senest har hun sunget tribute til Kim Larsen på Tobakken for fulde huse.
Annes udstråling og formidling er smittende, og hun leverer altid en vedkommende og rørende performance.
 
Kirstine Bonde er oprindelig uddannet klassisk sanger. Hendes vej i musikken er gået gennem musicals, opera, kirkemusik, elektronisk improvisation, viser og egne sange.
Hendes mantra er: er musikken god, er genren ikke så vigtig.
Hun elsker til sine koncerter at mixe kendte opera-arier med pop, egne sange, nordiske toner og alt derimellem. Øret skal 'kildes' og gerne overraskes, er parolen.
I fire julesæsoner turnerede hun som gæstesolist i Nordens koncert-og musikhuse med den kendte sanger og vinder af 'Britain’s Got Talent', Paul Potts.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.


 
kirkens hjemmeside -> 

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 51 72 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk