Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Koncerter

 

KONCERTER

Folkekirken har et rigt musikalsk liv og er samlet set den største arrangør af musikalske begivenheder i Danmark. 

Julekoncert med Amalie Dollerup / Treenighedskirken

Lyden af jul – årets hyggeligste julekoncert

Oplev lyden af jul, når Amalie Dollerup og Christian Lund synger julen ind i Treenighedskirken og uddeler musikalske julegaver, medlevende nærvær og hyggelige anekdoter. 

Nyd en koncert, der respektfuldt balancerer både de traditionelle julesange og salmer samt musikalske julekort med mere moderne juleklassikere fra nær og fjern. Få lidt juledrys at varme dig på i den kolde tid og oplev bl.a. musikalske lækkerier fra TV-julekalenderne gennem tiden samt vinterstemning fra musicalens, filmens og pop’ens verden.

Sammen med deres pianist Jakob Lindbirk spreder Amalie og Christian stjernestøv og julelys i den mørke tid, så barndommens juleminder og juleglæde vækkes til live med godbidder fra julens magiske sangskat.

Sammen er Amalie og Christian et musikalsk powerpar, der leverer lyden af jul med stor indlevelse og et stort musikalsk overskud. Gå ikke glip af den hyggelige julekoncert, hvor musikken krydres med skønne juleanekdoter, og hvor Amalie og Christian skaber et nærværende og hjertevarmt rum for både hinanden og publikum. Mon ikke også vi får lidt fællessang – for julestemning er noget vi skaber sammen.

Billetter á kr. 200,00 - TRYK HER -->

 

Link til hjemmeside ->

 
Skads Provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 51 72 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk
CVR nr.: 21283843 - EAN nr.: 5798000857926