Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Koncerter

 

KONCERTER

Folkekirken har et rigt musikalsk liv og er samlet set den største arrangør af musikalske begivenheder i Danmark. 

Gospel koncert med "Monique Thomas Quartet" / Treenighedskirken

Monique Thomas er født i Philadelphia, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og ”black American music”.
For at dygtiggøre sig studerede hun jazz og klassisk musik ved William Paterson University of New Jersey. Hun har optrådt på klubber i og omkring New York samt på festivaler så som the Redbank Jazz Festival.
I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques i Bordeaux. Sideløbende hermed har hun sin egen solokarriere, som har ført hende til de fleste spillesteder og festivaler i Frankrig og optrædener i mange andre europæiske lande.
Monique er en international profil som mestrer flere genrer indenfor den rytmiske musik. Om det er jazz a’la Billie Holiday og Ella Fitzgerald eller gospel a’la Mahalia Jackson, så leverer Monique Thomas med kvartet på højeste niveau.
Monique Thomas besøgte Danmark første gang i 2017. Nu er hun tilbage i Dk på efterårsturne i 2023. Med sig har Monique en velspillende rytmegruppe med nogle af de stærkeste profiler fra den danske jazzscene, som stiller op i traditionel gospel besætning med både med Hammond Orgel/ Leslie og piano!

Besætning: 
Monique Thomas vocal
Martin Schack piano
Torben Bjørnskov bas
Espen Laub von Liljenskjold trommer
Niels Ole Sørensen Hammond B3

Billetter á kr. 100,00 - TRYK HER -->

 

Link til hjemmeside ->

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 51 72 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk