Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Koncerter

 

KONCERTER

Folkekirken har et rigt musikalsk liv og er samlet set den største arrangør af musikalske begivenheder i Danmark. 

Akela - Strygekvartet / Vor Frelsers kirke

Igen i år, indgår Vor Frelsers Kirke i et samarbejde med Hvide Sande Masterclass. De unge musikere på Hvide Sande Masterclass 2022 er nøje udvalgt af masterclass fire professorer, og er blandt de absolut største klassiske talenter i ind- og udland. I løbet af ugen bliver der sat fokus på det kammermusikalske sammenspil, men også på de solistiske præstationer, der forfines gennem de mange timers masterclass, og står sin prøve til de mange koncerter.

Ved koncerten i Vor Frelsers Kirke kan man opleve to storslåede kammermusikalske værker for strygekvartet af Beethoven og Mendelssohn, som fremføres af den unge strygekvartet, Akela der har vundet ENKOR International Chamber Music Competition 2021.

Som en musikalsk meditation fremføres J.S. Bach fortryllende Cello Suite af Artem Poludennyi, der lever i Kiev, som kammermusiker samt solocellist. Gennem Hvide Sande Masterclass 17-årige historie, har intet mindre end 28 skønne Ukrainske musikere deltaget i Masterclassen. Grundet krigen i Ukraine, støtter Hvide Sande Masterclass i år to særligt fremtrædende musikere, for at give dem et musikalskpusterum i denne meget svære tid. Den ene høres her.

Billetter af 100 kr købes online eller i entré.
Koncerten er gratis for børn og unge under 25 år. 

Link til hjemmeside -> 

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 51 72 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk