Forsiden
 

Kirke og Kultur - se de mange tilbud

Skads Provsti

I Skads Provsti har vi både de smukke og typiske middelalder kirker såvel som de helt moderne kirker. Det er altså et sted, hvor man tænker kirke i enhver generation, for at blive ved med at have et sted at møde i både glæde og sorg.

Provstiets kirker - Tryk her

Provstiets kalender

Kort over Provstiet

Find sognene i provstiet på kortet
Sogne i Skads Provsti

Stiftspræstens program 2019

Det glæder mig at præsentere mit kursusprogram for 2019 og atter invitere til en række arrangementer og kurser i Treenighedskirken med spirituelt indhold.

Der vil i år være særlig vægt på pilgrimsvandringen som åndelig praksis. Jeg inviterer til 7 vandringer fordelt i Ribe Stifts sogne, hver med ord i henhold til de 7 pigrimsord, udarbejdet af den svenske præst Hans-Erik Lindström. Ved spirituelle praksisdage 2019 er Hans-Erik Lindström én af oplægsholderne og indfører os i pilgrims-praksis.

Miriam Florez

Se programmet ved tryk på billedet.

Kirkehøjskole forår 2019

Trossamfund uden for folkekirken

Der findes mange trossamfund/frikirker i Danmark, men ved vi egentlig hvad de står for?

Kirkehøjskolen har inviteret seks foredragsholdere, som enten er medlemmer af et trossamfund/en frikirke eller har været, til at gøre os klogere. Disse dedikerede trossamfund-/frikirkefolk vil gøre rede for, hvad der karakteriserer netop deres tro og deres kirke.

Vi slutter foråret af med en folkekirkepræst, som kommer og fortæller om sin tid i en verdensomspændende sekt.

Se indbydelsen ved tryk på billedet.

Provstiet på BabyBazar

Flot artikel om Skads Provstis deltagelse på BabyBazar:

Skads Provsti ved Esbjerg sætter spot på dåb og børneaktiviteter i en hal fyldt med børnetøj, barnevogne og brugt legetøj.

Folkekirken skal være der, hvor børnene og småbørnsforældrene er. Det mener i hvert fald Henriette Schertz Lauridsen, børne- og ungemedarbejder i Sædden Kirke, som ligger i Skads Provsti. Derfor deltager hun sammen med andre kirke- og kulturmedarbejdere, præster og frivillige på skift på en lokal Babybazar i Esbjerg to gange om året.

Læs hele artiklen her >>

FACEBOOK

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 76 12 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk