Forsiden
 

Kirke og Kultur - se de mange tilbud

 

Skads Provsti

I Skads Provsti har vi både de smukke og typiske middelalder kirker såvel som de helt moderne kirker. Det er altså et sted, hvor man tænker kirke i enhver generation, for at blive ved med at have et sted at møde i både glæde og sorg.

Provstiets kirker - Tryk her

Provstiets kalender

Kort over Provstiet

Find sognene i provstiet på kortet
Sogne i Skads Provsti

En kiste for meget

af Georg Græsholt

Hugo elsker sin computer. Og han ved ikke noget bedre end at sidde foran skærmen og spille Dræbere & Tabere. Helst mange timer hver dag. Men i efterårsferien bliver det anderledes. Hugo skal sammen med Alma være gravervikar og ringe med kirkeklokken morgen og aften i en hel uge. Hugo glæder sig. Men han synes også, det er uhyggeligt. Han kender nemlig alle mulige historier om spøgelser og andre skumle væsner, som holder til nede ved kirken. Foruden Jesus er der både Grimen, Kællingen og Damen i kisten. Og han er heller ikke fan af det lille kapel, hvor der somme tider står kister med døde mennesker i.

En kiste for meget er en selvstændig fortsættelse af Mosemanden og Englen i skoven, der begge fik fine anmeldelser. En HUMORISTISK og GOTISK roman for børn i alle aldre!

Bogen udkom den 22. november.

FACEBOOK

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 76 12 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk