Forsiden
 

Kirke og Kultur - se de mange tilbud

Skads Provsti

I Skads Provsti har vi både de smukke og typiske middelalder kirker såvel som de helt moderne kirker. Det er altså et sted, hvor man tænker kirke i enhver generation, for at blive ved med at have et sted at møde i både glæde og sorg.

Provstiets kirker - Tryk her

Kort over Provstiet

Find sognene i provstiet på kortet
Sogne i Skads Provsti

Kirkehøjskole efterår 2019

(Næste)kærlighed

”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej.”

K. E. Løgstrup: Den etiske fordring (1956)

Se indbydelsen tryk her >>

Stiftspræstens program 2019

Det glæder mig at præsentere mit kursusprogram for 2019 og atter invitere til en række arrangementer og kurser i Treenighedskirken med spirituelt indhold.

Der vil i år være særlig vægt på pilgrimsvandringen som åndelig praksis. Jeg inviterer til 7 vandringer fordelt i Ribe Stifts sogne, hver med ord i henhold til de 7 pigrimsord, udarbejdet af den svenske præst Hans-Erik Lindström. Ved spirituelle praksisdage 2019 er Hans-Erik Lindström én af oplægsholderne og indfører os i pilgrims-praksis.

Miriam Florez

Se programmet ved tryk på billedet.

FACEBOOK

 
Skads provsti, Skovvej 2, 6700 Esbjerg , Tlf: 76 12 12 92, Email: skads.provsti(a)km.dk