Forsiden

 

Kirke og Kultur - se de mange tilbud

Skads Provsti

I Skads Provsti har vi både de smukke og typiske middelalder kirker såvel som de helt moderne kirker. Det er altså et sted, hvor man tænker kirke i enhver generation, for at blive ved med at have et sted at møde i både glæde og sorg.

Provstiets kirker - Tryk her

Kort over Provstiet

Find sognene i provstiet på kortet
Sogne i Skads Provsti

Provstiets kalender

Folkemøde i Ribe

21.-24. maj 2020

Programmet

FACEBOOK

Kirkehøjskole forår 2020

Store kristne personligheder

I foråret 2020 inviterer kirkehøjskolen syv af verdens store kristne personligheder indenfor. Vore foredragsholdere vil udlægge, fortolke og levendegøre mennesket bag og den afgørende betydning disse store personligheder har haft for kristendommens, kirkens og samfundets udvikling gennem tiden fra 1200-tallet og op til i dag. Vi kommer omkring det guddommelige over guds død til det tilgivende samtidig med, vi når omkring kristendom i diakonien.

Se indbydelsen tryk her >>

Stiftspræstens program 2020

Det glæder mig at kunne præsentere kursusprogrammet for åndeligt søgende for 2020.

På følgende sider ser du det udvalg af kurser, spirituelle praksisdage, retræter, meditationer og pilgrimsvandringer – du kan tilmelde dig inde på Treenighedskirkens hjemmeside: https://www.treenighedskirken.dk/stiftspraest/

Stiftspræstevirket er selvfinansieret, hvilket nødvendiggør brugerbetaling på de fleste aktiviteter. Stiftspræstens konto administreres af kordegnen.


Jeg tilbyder samtaler med åndelig vejledning – eller yder psykologisk bistand, skriv gerne til mig: mfe(at)km.dk. Samtalerne er gratis.

Stiftspræsten har en facebookside: Stiftspræst for åndeligt søgende Miriam Florez. Når du liker siden, bliver du løbende orienteret om aktiviteter.

Det glæder mig at kunne være din præst og tilbyde åndlige omsorg, samt skabe de rum for åndelig praksis, som du længes efter i vores kirke.

Stiftspræst for åndeligt søgende Miriam Florez

Se programmet ved tryk på billedet.

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk